Vanliga frågor

FAQ / Vanliga frågor

Här försöker jag reda ut vissa begrepp och frågor som jag ofta får ställda till mig. 

Vad är Internal Family Systems (IFS)?

Internal Family Systems (IFS) är en evidensbaserad terapimetod som jag använder i coaching för att hjälpa dig att förstå och integrera de olika ”delarna” av din personlighet. IFS bygger på idén att vi alla har olika delar inom oss – till exempel en inre kritiker, en beskyddare, eller en sårbar del – som påverkar våra känslor, tankar och beteenden.

Genom att arbeta med IFS får du verktygen att identifiera och förstå dessa delar, vilket hjälper dig att skapa en djupare självinsikt och inre harmoni. I coaching använder vi denna metod för att lösa inre konflikter, minska stress och frigöra ditt ”själv”, vilket är din mest autentiska och balanserade kärna. Detta leder till en större personlig och professionell utveckling, där du kan agera från en plats av lugn och klarhet – ett väl utvecklat självledarskap och ledarskap helt enkelt.. 

Self Authentic Leadership (SAL) är en metodik och filosofi som bygger på att djup självinsikt är nyckeln till framgångsrikt självledarskap.

Vi arbetar med att identifiera och förstå de blockeringar, försvar och triggers som hindrar dig från att leva ditt liv i autenticitet. Genom att omvandla dessa hinder till utgångspunkter för utveckling, hjälper vi dig att skapa balans, harmoni och effektivitet i alla aspekter av ditt liv.

Livscoaching handlar om att skapa klarhet i vad du verkligen vill ha ut av livet.

Många människor känner sig osäkra på sina riktiga mål och drömmar, förvirrade av alla yttre och inre röster som säger vad de borde göra. Genom livscoaching får du hjälp att filtrera bort dessa distraktioner och komma i kontakt med ditt sanna jag, så att du kan identifiera vad som verkligen är viktigt för dig. Denna klarhet är första steget mot att ta kontroll över ditt liv och börja röra dig i riktning mot det du verkligen vill uppnå.

Läs mer om livscoaching >

 

Ledarskapscoaching erbjuder en unik möjlighet att utveckla en djupare förståelse för dig själv som ledare.

Genom att arbeta med en coach får du tid och utrymme att reflektera över ditt ledarskap, dina styrkor och områden där du kan växa. Det är en chans att utforska dina egna drivkrafter och värderingar, och hur de påverkar ditt sätt att leda.

Läs mer om ledarskapscoaching >

Samarbete och effektivitet är avgörande för framgång. Teamutveckling kan vara den avgörande faktorn som förvandlar en grupp individer till ett sammanhållet och högpresterande team.

Teamcoaching handlar om att skapa en starkare och mer harmonisk arbetsmiljö där varje medlem känner sig sedd, förstådd och värderad. Det är en investering som skapar långsiktiga fördelar för både individen och organisationen.

Läs mer om teamcoaching >