Menu
Göteborgs Coachingcenter

OM OSS

Alltid med kunden i fokus

Det finns en stor glädje och energi i att kunna hjälpa individ och grupp att hitta sin egen potential och göra det bästa av den. Vårt stora intresse och kunskapsområde ligger i människans beteende och utveckling. Vi har under många års tid arbetat för att stödja och hjälpa människor att hitta sin inre potential och sina styrkor för att kunna finna en önskvärd väg i livet och professionen.

I egenskap av utbildare, chefer samt företagsledare har vi lärt oss vikten av att utgå från individens och gruppens styrkor för att tillsammans bygga vidare på de möjligheter som finns. I coachingprocessen kommer ofta bekymmer och problem upp till ytan och man får möjlighet till att bli aktivt lyssnad på och få förståelse för sin situation samtidigt som vi gemensamt rör oss framåt för att hitta vägar och lösningar. Det är enormt givande och glädjande att se människor lita på sina egna styrkor och hitta svaren inom sig själva där vi tillsammans öppnar upp för fler perspektiv, ställer frågor som kan leda till nya svar, där vi samarbetar för att hitta nya vägar och möjligheter.

Våra Tjänster
Om Oss

Göteborgs CoachingCenter

I det personliga mötet en till en skapar vi en relation präglad av tillit där vi jobbar som ett team mot att du ska hitta och ta vara på det bästa hos dig själv både privat och professionellt. 

Vi möts digitalt via zoom, på telefon eller på plats i en avslappnande och lugn miljö med naturen i direkt närhet, på en avkopplande promenad i den miljö du väljer, eller vid en rogivande brasa intill braskaminen.

I gruppen skapar vi gemensamt möjligheter för alla att växa och för att var och en ska kunna bidra med sina styrkor för att få flyt, ett bra arbetsklimat och ett högpresterande team.

Vi lägger stor vikt vid att tillsammans med dig synliggöra både dina alternativ och dina mål så att vi ska kunna starta vår gemensamma resa framåt mot utveckling, prestation och resultat. 

Vi finns både i Göteborg och Borås vilket gör att vi kan ha Sverige som arbetsfält med maximalt 40 minuter från Landvetters flygplats, eller 15 minuter från respektive tågcentral.

Jeanette Trotta, utbildare & coach

Magisterexamen, Humaniora, Göteborgs Universitet, 1998

Forskarutbildning, Humaniora, Göteborgs Universitet, 1998-2005

Utbildare och coach, Angeredsgymnasiet, 2005-2010

Företagsledare, Göteborgs Hund i Centrum AB 2010-

Kurser och workshops, Helhet, Energi & Balans, Göteborg 2017-2022

Rosenterapi, introduktion, Huma Nova, Göteborg, 2019

Livscoach, Strandska utvecklingshuset, 2020

Teamcoach, Strandska utvecklingshuset, 2020

Företagsledare Göteborgs Coachingcenter 2020-

Konstellationscoaching, Strandska utvecklingshuset, 2021

Hypnoterapi, Anneli Wester, 2022-

Meditationsledare, Helhet, Energi & Balans, Göteborg 2023

Back to Top