Menu
Göteborgs Coachingcenter

Koncept

Kreativ Coaching

Med helhetskonceptet “Kreativ Coaching” går vi både på bredden och djupet för att tillsammans fokusera på hela ditt mentala, fysiska och spirituella tillstånd med mål att få dig själv att samverka på alla plan för bästa möjliga mående och fokus. Enligt detta koncept jobbar vi med grund i följande tre hörnstenar: MIND, BODY & SOUL. För att nå en helhetskänsla och balans i livet behöver vi adressera våra tankar och föreställningar, vår fysiska hälsa, samt komma i kontakt med och utveckla oss själva som spirituella varelser. Målet med “Kreativ Coaching” är således att tillsammans hitta en balans i vardagslivet och på jobbet med grund i din egen hållbara helhetsutveckling och potential. 

För vissa av oss finns det delar av detta som är viktigare att fokusera på än andra – vi väljer tillsammans ut de delar som du behöver fokusera på.

Vi arbetar med både privatpersoner och företag. Kontakta oss på telefon eller via vårt kontaktformulär på hemsidan.

Kombo Coaching

I en människas utvecklingsresa finns det ofta behov av utveckling både på det personliga och det professionella planet. Det går så att säga hand i hand. ”Kombo Coaching” är ett koncept för dig som vill ha det absolut bästa. Du får två stycken ”personliga tränare” i varsin expertis som är redo för just dig. Paketet är för dig som vill investera maximalt i dig själv och som ger dig oanade utvecklingsmöjligheter. Vi har insett att en person inte kan vara så bra på båda saker som vi kräver av oss själva att vara, därför har vi styrkan att kunna erbjuda dig att plocka russinen ur kakan i både mentorskap och coaching. 

När du vill maximera utveckling på både det personliga och professionella planet är detta rätt paket för dig!

Välkommen att kontakta oss för rådgivning och hjälp.

Back to Top